Koffiemachine huren
ONZE KOFFIEMACHINE

Om onze koffie optimaal tot zijn recht te laten komen, bieden wij u onze koffie aan in combinatie met eersteklas apparaten. Hierdoor kunnen wij u naast de koffie andere warme dranken in 1 machine bieden zoals warm water voor thee, chocolademelk, cappucino, latte machiatto of espresso. Koffie speelt sociaal een belangrijke rol, en binnen veel organisaties is het de motor waar de mensen op draaien en een belangrijke factor voor de tevredenheid van uw gasten.


De Kobalto is een espresso machine welke in elke situatie een perfecte kop koffie kan verzorgen. 

Wat kunnen wij per uur per product voor u schenken?
- 150 koffie
- 150 espresso's
- 100 cappuccino's, latte machiato's en Wiener melanges,
- 200 warme chocolademelk op basis van verse melk,
- 200 koppen thee

Heerlijk met versgebakken stroopwafels...
Deze kunnen wij voor u in één stand verzorgen op lokatie met een totaaloppervlak van 2 vierkante meter!
Combinatiekorting voor vier uur onbeperkt uitserveren van koffies en stroopwafels inclusief Personeel: € 600,-

De uitgebreide productkeuze en het luxe Italiaanse design zijn een verleiding voor al uw gasten. 

                                       


Stroom:                2500W
Oppervlakte:        1 vierkante meter

Speciaal:        Wij hebben géén aan- en afvoer nodig van water! Alleen een stopcontact...
Los te huur:        inclusief 3 kilo koffiebonen, 20 liter melk, 500 bekers, lepeltjes, thee, suiker en koffiemelk.
               De koffiemachine wordt werkend geplaatst, en u hoeft niet schoon te maken.

ONZE VISIE OP GOEDE KOFFIE

Duurzaamheid bestaat bij SuperWafels uit een aantal belangrijke kernpunten en is bij ons geen vage term maar concrete actie.

Dit begint op de plantage, waar de medewerkers worden beloond met een goed salaris en tal van voorzieningen (waaronder huisvesting, medische zorg en educatie). Ook wordt er veel aandacht besteed aan milieuzaken. Door zoveel mogelijk het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen te vermijden en slim om te gaan met natuurlijke watervoorzieningen bijvoorbeeld. Maar ook door grote stukken regenwoud te preserveren en het wild-life op en rond de plantage in stand te houden.
Bovendien is de koffie van SuperWafels volledig gecertificeerd door UTZ Certified. Deze certificatie houdt in dat de producent voldoet aan de strenge eisen van UTZ op het gebied van mens en milieu. Voor meer informatie over UTZ Certified kunt u terecht op www.utzcertified.org.HERKOMST VAN ONZE HUISMELANGE

De Fazenda (plantage) van Queiroz de Moraes Cia. de Café bevindt zich in een vallei genaamd de Bocaina Range, slechts 30 km van de grens met Sul de Minas, in Bragança Paulista. Het gematigde klimaat, met regenseizoenen van oktober tot maart en een droge winter van mei tot augustus, voorziet de velden van uitstekende condities voor het verbouwen van koffie.
Ook de hoogte – variërend van 800m tot 1300m – is uitstekend geschikt voor het verbouwen van koffie. De gemiddelde temperatuur is 21.6°C, en gemiddelde neerslag rond de 1,4 mm per jaar.
De keuzes voor de koffiesoorten– voornamelijk Catuaí, Obatã en Bourbon – zijn gebaseerd op deze klimatologische ingrediënten. Door de aanleg van de velden is de plantage in staat om consistent de prachtigste koffies te verbouwen.